Trouwjurk ontwerpen

Ben jij op zoek naar een trouwjurk maar weet je niet waar je het best kan zijn? Wil jij graag een speciale en unieke jurk. Dan is trouwjurk ontwerpen het juiste adres voor jou. Je trouwdag is natuurlijk een super belangrijke dag in je levens. Alles moet top zijn die dag dus ook de jurk. De jurk betekent voor veel vrouwen het meest. Het moeilijke is is dat een jurk zoeken heel veel tijd gaat kosten. De perfecte jurk zoeken tussen die al die jurken is bijna niet te doen. Daarom zorgt dit bedrijf dat jij je jurk op maat kan laten maken. Als jij je jurk op maat laat maken zitten er meerdere voordelen aan. Het eerste voordeel is dat jij precies de maat kan kiezen die jij hebt. Je hebt geen problemen dat de jurk net iets te groot of te klein is. Verder kan jij precies de jurk laten ontwerpen en maken zoals jij die wil. Het kost meer tijd dan een jurk kopen maar laten ontwerpen zitten veel voordelen aan. Jij kan bepalen met welke stoffen er gewerkt moet worden of wat je extra wil. Alles wordt naar jouw wens gemaakt.

Ontwerper

De ontwerpster van dit bedrijf heet Maaike Elise Stofferis, ze is al meer dan 10 jaar actief in de wereld van ontwerpen en bruiloften. Ze maakt haute couture jurken, rode loper jurken en bruidsjurken. Deze dame is al jaren  internationaal bezig waardoor zij meer begrijpt in meerdere tradities van mensen.

Speciale partij jurken

Heb jij een speciale gelegenheid zoals een bruiloft en ben gast, moeder van de bruid of een bruidsmeisje? Dan hebben wij veel keuze voor jou in de perfecte jurk. Bij Masion M’Elise kunnen ze precies de jurk maken waar jij naar op zoek bent. Ben jij opzoek naar iets unieks wat niemand anders draagt zit je hier goed. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van jurken die jou culturele identiteit of achtergrond weerspiegelen. Ze kunnen jouw achtergrond tradities mixen met de westerse stijlen met jou jurk.

Sieraden

Als toevoeging op de trouwjurken maakt dit bedrijf ook sieraden op maat. Jij kan naast je trouwjurk het plaatje helemaal af maken met de perfecte sieraden. Ze bieden jou persoonlijke aandacht en kijken naar wat jou liefde betekent voor jou en je partner en kunnen daar erfgoedstukken van maken. Voor deze kunstwerken zit er een samenwerking tussen goudsmeden en worden er diamanten gebruikt. Het wordt allemaal naar jou keuze gemaakt en dat is belangrijk voor trouwjurk ontwerpen. Zie website!