website laten maken

Ben je net met een bedrijf gestart en wil je zo snel mogelijk bekendheid genereren? Dan moet je natuurlijk een website laten maken. Daarvoor kun je terecht bij een zogeheten website developer, of een bureau dat zich richt op de ontwikkeling van online applicaties. Wat het precies kost om een website te laten maken is moeilijk te zeggen, want dit hangt van veel verschillende factoren af. Als je een hele simpele website wilt, met enkel wat pagina’s voor informatie over je bedrijf, dan is het natuurlijk veel goedkoper dan wanneer je een heuse webshop wilt laten bouwen. En ook in de categorie webshops heb je natuurlijk super veel opties. Over het algemeen kun je wel stellen dat als je meer geld investeert in een nieuwe site, dat deze dan ook beter functioneert en bovendien hoger scoort in Google.

 

Een website laten maken inclusief SEO

Als jij meteen vanaf de lancering van je nieuwe bedrijf (en dus ook je nieuwe site) goed gevonden wilt worden door potentiële klanten, dan doe je er goed aan een website te laten maken inclusief SEO. Dit staat voor Search Engine Optimization, en heeft betrekking op de teksten op je website. Het is namelijk heel belangrijk dat je in deze teksten die keywords vermeld die belangrijk zijn voor jouw doelgroep, en dat in een goed lopende en logische tekst. De klant moet hem immers ook nog kunnen lezen en de boodschap er achter begrijpen. Het is best een kunst om goede SEO-teksten te schrijven, vandaar dat veel mensen dat uitbesteden aan een professinal.

Wat te doen als je website af is

Je nieuwe website laten maken is natuurlijk stap één, maar ook nog goed gevonden worden in google is stap twee. Je kunt daarvoor natuurlijk de SEO laten verzorgen, maar ook linkbuilding is een slimme zet. Dit heeft betrekking op korte artikelen en blogs met de voor jou relevante keywords erin, waar vervolgens jouw link achter wordt geplaatst. Dit levert je een betere positie in google op.