Is jouw thuissituatie niet zoals je wilt of heb je problemen binnen je gezin, neem dan contact op met advocaat Breda strafrecht dat zijn de mensen die jou daarbij kan helpen. Een nichekantoor zoals Elings advocaat is gespecialiseerd in familierecht, jeugdrecht en strafrecht. Er zijn vaak problemen tussen mensen en dat loopt niet altijd zoals iedereen hoopt, daarom is er een nichekantoor die jou daarbij kan helpen. Er zijn advocaten die met jou kijken naar de problemen tussen jouw familie bijvoorbeeld. De advocaten zullen kijken naar wat er gebeurd en naar wat mogelijk is. Ze proberen jou te helpen met jouw problemen en streven naar jouw doel. Ze zullen deskundig kijken met een praktische en doelgerichte ondersteuning. Ze bieden zakelijke ondersteuning in een zakelijke sfeer. Er is 1 advocaat die op jou gericht is waardoor jij de persoonlijke hulp krijgt

Strafrecht

Als jij in misdrijf of overtreding bent gegaan, dan komt strafrecht je een bezoek brengen. De strafrecht kijkt naar waarvoor jij in overtreding bent gegaan en wat een goede straf is. Als je bijvoorbeeld bent aangehouden of je word gedagvaard dan heb je juridische hulp nodig. Als u een verdachte bent van een zaak doen zij er alles aan om jou te beschermen. 

familierecht

Bij familierecht zijn er problemen tussen mensen in een woonsituatie of gezin. Het moeilijke aan familierecht is is dat er ook emotionele betrekkingen zijn. Het zijn vaak complexe situaties die leiden tot sociale en emotionele gevolgen. De advocaten zijn zich erg bewust dat jij verkeerd in een moeilijke positie in uw leven. Als het gaat om bijvoorbeeld echtscheiding komt er meer bij kijken dan je in eerst instantie denkt. Je moet denken aan alimentatie, gezag, omgang, kinderen en huwelijksvermogensrecht. Bij Erlings kun jij ook terecht voor het wijzigen van je naam en internationale familierecht. een fikse familieruzie leidt tot veel verdriet, ruzie en problemen met de kinderen. Onze advocaten zullen zich goed beseffen hoe de situatie is en hoe hij inhoudelijk opgelost kan worden zonder dat hij zijn oog verliest in de ruzie of verdriet. 

jeugdrecht

Bij jeugdrecht gaat het om mensen tussen de 12 en 18 jaar, bij deze leeftijdsgroep gelden sommige regels anders dan bij volwassenen. Er wordt op een andere manier naar jou gekeken als kind en er wordt goed gedacht aan het welzijn van het kind. Erlings advocaten biedt op alle gebieden hulp voor jou.